Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haluamme täydentää osaavaa kylmäainehenkilöstöämme ja haemme nyt palvelukseemme Savonlinnan talousalueelle vähintään alle 3kg kylmäaineluvat omaavaa kylmäaineasentajaa lämpöpumppujen asennus- ja huoltotöihin. Aiempaa kokemusta lämpöpumppuasennuksista ja huoltotöistä on oltava.

Kokemus LVI- töistä ja mahdolliset sähköasennusluvat ovat etu. Työtä pelkäämätön, itsenäiseen työhön kykenevä, reipas ja asiakaspalvelutaitoinen asenne ovat lämpöpumppuasentajalta vaadittavia ominaisuuksia.

Henkilöllä on oltava vähintään B-ajokortti.

Web-osoite: http://www.savonlinnanlampopumppu.fi Työnantaja: Savonlinnan Lämpöpumppu Oy Sijainti: 57230 SAVONLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja Teemu Lautiaiselta p. 040 519 3248 Hakemukset liitteineen sähköpostitse toimisto@savonlinnanlampopumppu.fi tai postitse osoitteeseen: Teemu Lautiainen Savonlinnan Lämpöpumppu Oy Schaumanintie 20 57230 Savonlinna Hakemuksiin viite "Kylmäaineasentaja". Hakemukset: Lisätietoja Teemu Lautiaiselta p. 040 519 3248 Hakemukset liitteineen sähköpostitse toimisto@savonlinnanlampopumppu.fi tai postitse osoitteeseen: Teemu Lautiainen Savonlinnan Lämpöpumppu Oy Schaumanintie 20 57230 Savonlinna Hakemuksiin viite "Kylmäaineasentaja". Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 57230 SAVONLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan Lämpöpumppu Oy Y-tunnus 2235965-5 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet IVT Savonlinna, Savonlinnan Porakaivot, Savonlinnan LVI- ja Putkityöt, E-K Lämpötalo, E-K Keittiö & Lämpötalo

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 010 000 € -10 %

Liiketoiminnan tulos

111 000 € -60 %

Henkilöstö

8 8

Liikevoitto-%

6 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan Lämpöpumppu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57230 - Savonlinna , osoitteessa 57230 SAVONLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa