Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Savonlinnan Vesi huolehtii toiminta-alueellaan asiakkaittensa vesihuollon järjestämisestä laadukkaasti, toimintavarmasti ja kohtuullisin kustannuksin. Vesihuoltopäällikkö vastaa Savonlinnan Veden toiminnasta tulosalueen esimiehenä. Tehtäviin kuuluu vesihuollon hallintoa, suunnittelua ja kehittämistä. Viran pätevyysvaatimuksena on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto tai ammattikorkeakoulussa/teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu virkaan soveltuva insinööritutkinto. Arvostamme pitkäaikaista ja monipuolista työkokemusta vesihuollon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Savonlinna LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Savonlinna koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Savonlinna ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Savonlinna ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vesihuoltopäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57130 - Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa