Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Savonlinna on vetovoimainen Saimaan saariston keskuskaupunki, jossa ihmisen on hyvä elää

Savonlinnan kaupunki toteuttaa vuosina 2016 - 2018 ROHKENE -työvoimapoliittisen hankkeen. Hankkeen keskeisenä ajatuksena on aktiivisella yhteydenpidolla työnantajiin löytää työtehtäviä hankkeen asiakkaina oleville työnhakijoille etenkin yksityiseltä sektorilta.

Haemme nyt palvelukseemme päävalmentajan avuksi

VALMENTAJAA,

jonka keskeisinä tehtävinä tulevat olemaan
- työpaikkojen etsiminen alueen yrityksistä
- työnhakijoiden valmentaminen ja avustaminen työnhaussa
- yhteistyö erilaisten työnantajia palvelevien tahojen kanssa

Valmentajana menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja selkeän tavoitteellista työotetta, jonka lisäksi sinulla tulee olla:
- esiintymistaitoa ja yhteydenottokykyä
- kokemusta myyntityöstä ja/tai rekrytoinnista
- hyvät ICT-taidot
- oman auton käyttömahdollisuus
- kehittämissuuntautuneisuutta

Tehtävässä on lisäksi välttämätöntä hyvä yhteistyökyky ja halu tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kokemus ihmisten ohjaamisesta on myös eduksi.

Hakemukset vain www.kuntarekry.fi kautta maanantaihin 31.10.2016 mennessä. Lisätietoja valmentajan pestistä saa projektivastaava Pekka Arposelta, p.044-417 4651 tai e-mail: pekka.arponen@savonlinna.fi

Web-osoite: http://www.savonlinna.fi Työnantaja: Savonlinnan kaupunki Sijainti: Sääminginkatu 6, 57100 SAVONLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pekka Arponen, p.044-417 4651 tai e-mail: pekka.arponen@savonlinna.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118551/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sääminginkatu 6, 57100 SAVONLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna , osoitteessa Sääminginkatu 6, 57100 SAVONLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa