Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Savonlinna on vetovoimainen Saimaan saariston keskuskaupunki, jossa ihmisen on hyvä elää Savonlinnan kaupunki toteuttaa vuosina 2016 - 2018 ROHKENE -työvoimapoliittisen hankkeen. Hankkeen keskeisenä ajatuksena on aktiivisella yhteydenpidolla työnantajiin löytää työtehtäviä hankkeen asiakkaina oleville työnhakijoille etenkin yksityiseltä sektorilta. Haemme nyt palvelukseemme päävalmentajan avuksi VALMENTAJAA, jonka keskeisinä tehtävinä tulevat olemaan - työpaikkojen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Savonlinna liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus