Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Työpaikkakuvaus

Haetaan oma-aloitteista henkilökohtaista avustajaa 57-vuotiaalle kehitysvammaiselle Kerimäellä palvelukodissa asuvalle miehelle. Avustajan apua tarvitaan palvelukodin ulkopuoliseen virkistystoimintaan, esimerkiksi ulkoilun ja uimahallikäyntien ajaksi.
Apuvälineitä ei ole käytössä.

Työtä on enintään 10 tuntia kuukaudessa. Työajat voivat vaihdella. Tarkemmat työvuorot sovitaan yhdessä avustettavan, avustajan ja palvelukodin henkilökunnan kanssa.

Avustaja on työsuhteessa avustettavaan ja hänen edunvalvojaansa. Avustajan sijaispalkanmaksajana on Savonlinnan kaupunki, Vammaispalvelu.

Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Tuula Pursiainen, palveluohjaaja, p.044 417 4165
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla: hanne.hynninen@savonlinna.fi

Haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin ollaan yhteydessä. Mainitse hakemuksessasi työnantajan viite KERIMÄKI TM

Web-osoite: http://www.savonlinna.fi Työnantaja: Savonlinnan kaupunki Sijainti: 58200 KERIMÄKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Savonlinnan kaupunki, Vammaispalvelu, Avustajakeskus Olavinkatu 27 D, 57130 Savonlinna Hanne Hynninen palveluohjaaja 044 417 4165 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 58200 KERIMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan kaupunki. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 58200 - Savonlinna , osoitteessa 58200 KERIMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus