Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan oma-aloitteista, luotettavaa ja sitoutunutta henkilökohtaista avustajaa noin 60-vuotiaalle naiselle Savonlinnaan, länsipuolelle kaupunkia. Avustajan apua tarvitaan kaikissa päivittäisissä toimissa. Avustettavalla on apuvälineenä pyörätuoli ja nostolaite. Kokemus alalta katsotaan eduksi. Tehtävään perehdytetään.

Työtä on alustavan suunnitelman mukaan enintään 30 tuntia viikossa, maanantaista perjantaihin klo 10-16 välisenä aikana. Kerran kuukaudessa voi olla työtä myös lauantaisin. Tarkemmat työajat sovitaan yhdessä työnantajan kanssa.

Avustaja on työsuhteessa avustettavaan. Avustajan sijaispalkanmaksajana on Savonlinnan kaupunki, Vammaispalvelu.

Työnantaja on Heta-liiton jäsen, työsuhteessa noudatetaan henkilökohtaisia avustajia koskevaa valtakunnallista työehtosopimusta.

Hakuaika päättyy 25.10.2016 klo 15.00. Haastattelut ovat viikolla 43. Työ alkaa viikolla 44 tai sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi milloin voit aloittaa.

Lisätietoja: Hanne Hynninen, palveluohjaaja, p.044 417 4165
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla: hanne.hynninen@savonlinna.fi

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Mainitse hakemuksessasi työnantajan viite PIHLAJANMARJA.

Web-osoite: http://www.savonlinna.fi Työnantaja: Savonlinnan kaupunki Sijainti: 57600 SAVONLINNA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Viikolla 44/2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Avustajakeskus Savonlinnan kaupunki, Vammaispalvelu Olavinkatu 27 D, 57130 Savonlinna palveluohjaaja Hanne Hynninen 044 417 4165 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 57600 SAVONLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan kaupunki. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57600 - Savonlinna , osoitteessa 57600 SAVONLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa