Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

Haetaan jämäkkää henkilökohtaista avustajaa 11-vuotiaalle pojalle Haapakallioon. Avustajan apua tarvitaan lapsen kotona ja terapiakäyntien aikana. Tukea ja ohjausta tarvitaan päivittäisissä toimissa, esim koulutehtävien tekemisessä. Avustajalle on eduksi aikaisempi kokemus erityislasten kanssa työskentelystä, hänellä tulee olla kärsivällisyyttä ja kykyä kannustaa.
Avustajalla tulee olla ajokortti.

Työajat vaihtelevat, tarkemmat työajat sovitaan avustettavan perheen ja avustajan kanssa. Alustavan suunnitelman mukaan työpäiviä ovat maanantait (koko päivä) ja perjantaisin iltapäivät. Työtä voi olla satunnaisesti myös iltaisin ja joskus viikonloppuna. Työtä on enintään 15 tuntia viikossa.

Lapsen vanhemmat perehdyttävät työhön.

Henkilökohtainen avustaja on työsuhteessa avustettavan perheeseen. Avustajan sijaispalkanmaksajana on Savonlinnan kaupunki, Vammaispalvelu, Avustajakeskus.

Lisätietoja yhteyshenkilöltä puhelimitse p 0400 413 666 Suvi

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla: tuula.pursiainen@savonlinna.fi
Mainitse hakemuksessasi työnantajan viite: HAAPAKALLIO 11

Haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin ollaan yhteydessä. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti kun sopiva avustaja löytyy.

Web-osoite: http://www.savonlinna.fi Työnantaja: Savonlinnan kaupunki Sijainti: 58410 HAAPAKALLIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Avustajakeskus Savonlinnan kaupunki, Vammaispalvelu Olavinkatu 27 D, 57130 Savonlinna palveluohjaaja Tuula Pursiainen 044 417 4164 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 58410 HAAPAKALLIO

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan kaupunki. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 58410 - Savonlinna , osoitteessa 58410 HAAPAKALLIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa