Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa henkilökohtaista avustajaa 11-vuotiaalle pojalle Savonlinnaan, länsipuolelle kaupunkia. Avustajan apua tarvitaan uimahallikäyntien aikana sekä vapaa-ajalla. Kokemus työskentelystä autismin kirjon parissa katsotaan eduksi. Työ sopii hyvin esimerkiksi sosiaali- ja terveysalaa opiskelevalle.

Työtä on enintään 12 tuntia kuukaudessa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arki-iltaan, satunnaisesti voi olla viikonloppuisin. Tarkemmat työajat sovitaan yhdessä työnantajan kanssa.

Avustaja on työsuhteessa avustettavan perheeseen. Avustajan sijaispalkanmaksajana on Savonlinnan kaupunki, Vammaispalvelu.

Työnantaja on Heta-liiton jäsen, työsuhteessa noudatetaan henkilökohtaisia avustajia koskevaa valtakunnallista työehtosopimusta.

Alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä vaaditaan rikostaustaote.

Lisätietoja: Hanne Hynninen, palveluohjaaja, p.044 417 4165
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla: hanne.hynninen@savonlinna.fi

Työ alkaa aikaisintaan 1.11.2016. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Mainitse hakemuksessasi työnantajan viite UIMAHALLI.

Web-osoite: http://www.savonlinna.fi Työnantaja: Savonlinnan kaupunki Sijainti: 57710 SAVONLINNA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Avustajakeskus Savonlinnan kaupunki, Vammaispalvelu Olavinkatu 27 D, 57130 Savonlinna palveluohjaaja Hanne Hynninen 044 417 4165 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 57710 SAVONLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan kaupunki. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57710 - Savonlinna , osoitteessa 57710 SAVONLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa