Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan oma-aloitteista ja jämäkkää henkilökohtaista avustajaa 55 - vuotiaalle kehitysvammaiselle palvelukodissa asuvalle naiselle. Apua tarvitaan palvelukodin ulkopuoliseen virkistystoiminttaan, esimerkiksi ulkoilu ja asiointimatkat.

Työtä on enintään 15 tuntia kuukaudessa. Tarkemmat työajat sovitaan yhdessä palvelukodin ja avustettavan kanssa. Työajat vaihtelevat, työtä voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa 2016. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Työntekijä on työsuhteessa avustettavan edunvalvojaan. Avustajan sijaispalkanmaksajana on Savonlinnan kaupunki, vammaispalvelu.

Lisätietoja: Tuula Pursiainen, palveluohjaaja, 044 417 4164

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla Avustajakeskukseen:
tuula.pursiainen@savonlinna.fi

Mainitse hakemuksessasi työnantajan viite: SAIMAA

Web-osoite: http://www.savonlinna.fi Työnantaja: Savonlinnan kaupunki Sijainti: 57100 SAVONLINNA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan lokakuussa 2016 Yhteystiedot: Avustajakeskus Savonlinnan kaupunki, Vammaispalvelu Olavinkatu 27 D, 57130 Savonlinna palveluohjaaja Tuula Pursiainen 044 417 4164 Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 57100 SAVONLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan kaupunki. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57100 - Savonlinna , osoitteessa 57100 SAVONLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa