Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä henkilökohtaista avustajaa noin 60-vuotiaalle naiselle Savonlinnaan, länsipuolelle kaupunkia. Avustajan apua tarvitaan päivittäisten toimintojen toiminnanohjauksessa, arkiaskareissa, ulkoilussa, vapaa-ajan vietossa ja harrastuksiin. Työ ei sovi allergiselle, koska perheessä on kotieläiminä koira ja lintu. Työ sopii myös säännöllistä päivä- ja vuorotyötä tekevälle.

Työtä on enintään 72 tuntia kuukaudessa. Tarkemmat työvuorot sovitaan yhdessä työnantajan kanssa. Koeaika on 4 kuukautta.

Avustaja on työsuhteessa avustettavaan. Avustajan sijaispalkanmaksajana on Savonlinnan kaupunki, Vammaispalvelu.

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja: Tuula Pursiainen, palveluohjaaja, p.044 417 4164
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla: tuula.pursiainen@savonlinna.fi

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun. Mainitse hakemuksessasi työnantajan viite PIHLAJA60.

Web-osoite: http://www.savonlinna.fi Työnantaja: Savonlinnan kaupunki Sijainti: 57600 SAVONLINNA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Avustajakeskus Savonlinnan kaupunki, Vammaispalvelu Olavinkatu 27 D, 57130 Savonlinna palveluohjaaja Tuula Pursiainen 044 417 4164 Ilmoitus jätetty: 11.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 57600 SAVONLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut Savonlinnan kaupunki. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57600 - Savonlinna , osoitteessa 57600 SAVONLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa