Duunitori suosittelee
International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Savonlinna Works Oy hakee Savonlinnaan ASENNUSVALVOJA-ASENTAJIA toimimaan kansainvälisissä asennusvalvonta- ja asennustehtävissä sellu- ja paperitehtailla. Olet oikea henkilö meille, jos olet teknikko tai insinööri tai sinulla on kone- ja metallialan perustutkinto ja/tai asentajakoulutus sinulla on kokemusta konepajavalmistuksesta ja asennustehtävistä, asennusvalvonta- kokemus on eduksesi olet valmis matkustamaan kotimaassa ja ulkomailla tulet toimeen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Savonlinna vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Savonlinna Asennus, huolto ja puhtaanapito vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Savonlinna Works Oy Y-tunnus 1899458-4 Toimiala Paperi-, kartonki- ja pahviteollisuuden koneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asennusvalvoja-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Savonlinna Works Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa