Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

SAVON VAMMAISASUNTOSÄÄTIÖ (SAVAS) tuottaa Pohjois- ja Etelä-Savon kunnille kehitysvammaisten ja muiden erityisryhmien asumis- ja päivätoimintapalveluja. Lisäksi toteutamme erityisryhmiä palvelevia kokeilu- ja kehittämishankkeita. Palvelukodeissamme ja tukiasunnoissamme on noin 350 asukasta, säätiön työntekijämäärä on lähes 230 ja liikevaihto noin 16,5 miljoonaa euroa.
---

Haemme TUPA-palveluihin, Mikkeliin
OHJAAJAA (50 % työaika)
määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2017-30.12.2018.

Savon Vammaisasuntosäätiö tuottaa asumisen tuki- ja ohjauspalveluja (TUPA-palvelut) Mikkelissä säätiön tukiasunnoissa asuville lievästi tai keskivaikeasti kehitysvammaisille henkilöille. Tukea tarjotaan asiakkaan omaan kotiin hänen yksilöllisten tarpeidensa mukaan (esim. päivittäisten asioiden hoitamiseen, psyykkisen hyvinvoinnin sekä elämänhallinnan ylläpitämiseen sekä sosiaalisten suhteiden sekä vuorovaikutustaitojen opettelemiseen).
Asumisen tuen lisäksi asiakkailla on mahdollisuus saada erillistä asumisvalmennusta (esim. yksilöllisen asumisen suunnitteluun, muuton järjestelyihin, kotiutumiseen sekä kodin toimintojen ja arjessa selviytymisen suunnitteluun ja ylläpitämiseen). Ohjaajan työ TUPA-palveluissa on kaksivuorotyötä.

Haemme ohjaajaksi sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaista (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja), joka on suuntautunut koulutuksessaan vammaistyöhön ja/tai hankkinut työelämässä osaamista kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä.

Lisäksi odotamme, että

- Sinulla on hyvä hoitotyön ja ohjauksen osaaminen,
- haluat sitoutua asiakkaan omista tarpeista ja voimavaroista lähtevään ja
hänen täysivaltaisuuttaan kunnioittavaan työskentelyyn,
- kykenet itsenäiseen, vastuulliseen ja ennakkoluulottomaan työskentelyyn
haasteellisessa työympäristössä,
- olet parhaimmillasi tavoitteensa tuntevan työryhmän jäsenenä ja
- olet valmis kohtaamaan työssäsi kaikki asukkaiden arjessa ja juhlassa eteen tulevat tehtävät.

Web-osoite: http://www.savas.fi Työnantaja: Savon Vammaisasuntosäätiö Sijainti: Röllinpolku 1, 50970 MIKKELI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 02.01.2017 Yhteystiedot: Lisätiedot säätiöstä: www.savas.fi. Tiedustelut: palveluyksiköiden johtaja Kirsi Manninen puh. 044 322 8933. Hakemukset: Toimita vapaamuotoinen yhdelle arkille laadittu hakemuksesi sekä CV ilman muita liitteitä 23.10.2016 mennessä palveluyksiköiden johtaja Kirsi Manniselle sähköpostitse: kirsi.manninen@savas.fi tai postitse osoitteeseen: Oksakujan palvelukoti, palveluyksiköiden johtaja Kirsi Manninen, Oksakuja 1, 50120 MIKKELI. Haastatteluun valitut kutsutaan 28.10.2016 mennessä. Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Röllinpolku 1, 50970 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Savon Vammaisasuntosäätiö Y-tunnus 0816129-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Savon Vammaisasuntosäätiö. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli Province , osoitteessa Röllinpolku 1, 50970 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa