Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SAVON VAMMAISASUNTOSÄÄTIÖ (SAVAS) tuottaa Pohjois- ja Etelä-Savon kunnille kehitysvammaisten ja muiden erityisryhmien asumis- ja päivätoimintapalveluja. Lisäksi toteutamme erityisryhmiä palvelevia kokeilu- ja kehittämishankkeita. Palvelukodeissamme ja tukiasunnoissamme on noin 350 asukasta, säätiön työntekijämäärä on lähes 230 ja liikevaihto noin 16,5 miljoonaa euroa. --- Haemme TUPA-palveluihin, Mikkeliin OHJAAJAA (50 % työaika) määräaikaiseen työsuhteeseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Mikkeli hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Mikkeli musiikki- ja viihdealan tehtävät Mikkeli sosiaalityö Mikkeli lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Savon Vammaisasuntosäätiö Y-tunnus 0816129-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Savon Vammaisasuntosäätiö. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli Province . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa