Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ammatillisten aineiden (asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi) pt. tuntiopettaja 1.11.2016 alkaen toistaiseksi (edellytetään työkokemusta vähittäiskaupasta) Tehtävän sijoituspaikkana on Iisalmi. Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/98 (siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen) Työaika: Opetusvelvollisuuteen ja ylitunteihin perustuva opetusvelvollisuustyöaika (OVTES luku III) Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun hakijan tulee esittää rikosrekisteriote sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Iisalmi opettajat, lehtorit, professorit Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Savon koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 1852679-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Amm. opettaja (as.palv.,myynti,markkin.), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Savon koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74100 - Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa