Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ammatillisten aineiden (asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi) pt. tuntiopettaja 1.11.2016 alkaen toistaiseksi (edellytetään työkokemusta vähittäiskaupasta) Tehtävän sijoituspaikkana on Iisalmi. Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/98 (siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen) Työaika: Opetusvelvollisuuteen ja ylitunteihin perustuva opetusvelvollisuustyöaika (OVTES luku III) Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun hakijan tulee esittää rikosrekisteriote sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Iisalmi opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Savon koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 1852679-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Amm. opettaja (as.palv.,myynti,markkin.), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Savon koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74100 - Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus