Duunitori suosittelee
Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesätyöntekijä, tilinpäätösanalyysit - kauppatieteiden opiskelija

Finnvera

Kuopio

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ammatillisten aineiden (asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi) pt. tuntiopettaja 1.11.2016 alkaen toistaiseksi (edellytetään työkokemusta vähittäiskaupasta) Tehtävän sijoituspaikkana on Iisalmi. Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/98 (siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen) Työaika: Opetusvelvollisuuteen ja ylitunteihin perustuva opetusvelvollisuustyöaika (OVTES luku III) Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun hakijan tulee esittää rikosrekisteriote sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Iisalmi opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Savon koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 1852679-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Amm. opettaja (as.palv.,myynti,markkin.), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Savon koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus