Duunitori suosittelee
Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ammatillisten aineiden (asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi) pt. tuntiopettaja 1.11.2016 alkaen toistaiseksi (edellytetään työkokemusta vähittäiskaupasta) Tehtävän sijoituspaikkana on Iisalmi. Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/98 (siihen myöhemmin tehtyine muutoksineen) Työaika: Opetusvelvollisuuteen ja ylitunteihin perustuva opetusvelvollisuustyöaika (OVTES luku III) Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun hakijan tulee esittää rikosrekisteriote sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Iisalmi opettajat, lehtorit, professorit Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Savon koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 1852679-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Amm. opettaja (as.palv.,myynti,markkin.), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Savon koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74100 - Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa