Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Savon Jakelu Oy hoitaa sanomalehtien varhaisjakelua Pohjois-Savossa 39 paikkakunnalla. Meillä työskentelee noin 220 lehdenjakajaa. Varhaisjakelussa jaamme Savon Sanomien lisäksi muita sanomalehtiä sekä niiden ohessa kotitalouksiin tai yrityksiin jaettavia mainosjakelutuotteita sekä osoitteellisia aikakauslehtiä ja kirjeitä. HALUATKO OLLA YÖN RITARI TAI AAMUN SANKARI? Haemme KUOPION KESKUSTAN alueella jakajaa vakituiseen työsuhteeseen Haemme täysi-ikäistä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Kuopio jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Savon Jakelu Oy Y-tunnus 0594971-7 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakajan vapaapäivän vuorottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Savon Jakelu Oy. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus