Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Savon Jakelu Oy hoitaa sanomalehtien varhaisjakelua Pohjois-Savossa 39 paikkakunnalla. Meillä työskentelee noin 220 lehdenjakajaa. Varhaisjakelussa jaamme Savon Sanomien lisäksi muita sanomalehtiä sekä niiden ohessa kotitalouksiin tai yrityksiin jaettavia mainosjakelutuotteita sekä osoitteellisia aikakauslehtiä ja kirjeitä.

HALUATKO OLLA YÖN RITARI TAI AAMUN SANKARI?

Haemme KUOPION KESKUSTAN alueella jakajaa vakituiseen työsuhteeseen

Haemme täysi-ikäistä, reipasta ja oma-aloitteista lehdenjakajan vapaapäivän vuorottajaa varhaisjakeluun. Vapaapäivän vuorottajana työskentelet 3-4 tuntia yössä. Työvuorot ovat joka toinen viikonloppu lauantai- ja sunnuntaiaamuina.

Työaikasi sijoittuu aamuyölle klo 02.00-06.00 väliselle ajalle ja työvälineenä tarvitset oman auton.
Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus ja tuntipalkka määräytyy Team ja VKL:n välisen jakajien työehtosopimuksen mukaan.

Vapaapäivän vuorottajana työskentelet tärkeänä osana sanomalehtien tuotantoketjua. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteisuutta, hyvää peruskuntoa sekä sopeutumista yötyöhön. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa.
Tehtävä soveltuu parhaiten sinulle, joka olet työssäsi vastuullinen, tarkka ja reipas.

Jos arjen sankarillisuus sopii sinulle ja haluat tehdä arvokasta työtä asiakaskuntamme palvelemisessa, käy täyttämässä hakemus osoitteessa www.savonjakelu.fi.

Web-osoite: http://www.savonjakelu.fi Työnantaja: Savon Jakelu Oy Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: yötyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.savonjakelu.fi Ilmoitus jätetty: 10.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Savon Jakelu Oy Y-tunnus 0594971-7 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta Rinnakkaistoiminimet None

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

7 898 000 € 16 %

Liiketoiminnan tulos

605 000 € 365 %

Henkilöstö

228 128

Liikevoitto-%

8 % 367 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakajan vapaapäivän vuorottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Savon Jakelu Oy. Kyseessä on yötyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa