Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme toimistotyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu tilien- ja laskujen maksua, laskutusta, puh.vaihteen hoitoa, postin käsittelyä sekä ym juoksevia toimiston töitä.

Arvostamme hyvää asiakaspalvelu taitoa ja laaja-alaista näkemystä toimistontehtävistä sekä vahvaa stressin ja paineensietokykyä. Sinulla on kykyä hallita ja ohjata nopeasti muuttuvia tilanteita ja resurssi tarpeita, olet joustava, oma-aloitteinen sekä hallitset nykyajan sähköiset työkalut, tartut rohkeasti erilaisiin työtehtäviin.

Lähetä hakemuksesi ensi sijaisesti s-postilla ( savo.karjala11@gmail.com ) ja kerro itsestäsi, motivaatiostasi, asenteestasi ja kokemuksistasi.

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Web-osoite: http://savokarjalanliha.fi Työnantaja: Savo-Karjalan Liha Oy Sijainti: Pohjantie 45, 70940 JÄNNEVIRTA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoa antaa 017 - 261 8919 / Päivi Karvonen tai savo.karjala11@gmail.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjantie 45, 70940 JÄNNEVIRTA

Yritystiedot

Toiminimi savo-karjalan liha Y-tunnus 1548213-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Savo-Karjalan Liha Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Pohjantie 45, 70940 JÄNNEVIRTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa