Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ohjaajia erimittaisiin sijaisuuksiin. Saviston koti Oy koostuu kahdesta 14-paikkaisesta päihdekuntoutukseen erikoistuneesta yksiköstä. Toinen sijaitsee osoitteessa Raussilantie 481, 47150 RAUSSILA ja toinen Savistontie 355, 47810 SELÄNPÄÄ. Toimenkuvaan kuuluvat: - Vastaaminen nuorten kasvatuksesta ja hoidosta - Lastensuojelulaitoksen ohjaajan perustehtävät Hakijoilta odotamme seuraavaa: - Sosiaali- tai terveysalan koulutusta (opisto- tai AMK -taso) ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kouvola hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Kouvola musiikki- ja viihdealan tehtävät Kouvola sosiaalityö Kouvola lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Kouvola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Saviston koti Oy Y-tunnus 1727930-0 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Saviston Koti Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 47150 - Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus