Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Uudenmaan maakunnaan alueelle osaavaa sisustuskirvesmiestä saunojen ja alakattojen panelointitöihin. Voit olla kokenut konkari tai innokas oppija. Saunatalo on Suomen suurin saunojen ja alakattojen rakentaja.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Saunatalo Oy Y-tunnus 2498697-8 Toimiala Muu rakennuspuusepäntuotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Oriveden Erikoiselementti, SaunaVision, Elementix

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 632 570 € 2364 %

Liiketoiminnan tulos

-108 582 € -779 %

Henkilöstö

45 43

Liikevoitto-%

-2 % -122 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisustuskirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut SAUNATALO OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.02.2017. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus