Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

AUTOPELTISEPPÄ / LASINVAIHTAJA / FIKSARI / TEIPPARI / ALOITTAVA YRITTÄJÄ LOISTOTILAISUUS! Tarjotaan esim. aloittavalle yrittäjälle tai jo kokeneemmalle, edullisesti, marraskuun aikana vapautuvaa, varusteltua toimitilaa neljällä halliovella/autopaikalla, jossa on mm. kaksi lattiakaivollista autopaikkaa, Autorobot IV mittalaitteineen ja oikaisutyökaluineen, lattianostin, asiakasvastaanottotila, wc. Nyt pääset helposti pienellä pääomalla ja minimaalisella riskillä heti aloittamaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Järvenpää puu- ja metallialan tehtävät Järvenpää muut käsityöalan tehtävät Järvenpää ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SATUKALLION AUTO JA HUOLTO OY Y-tunnus 2580448-6 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autopeltiseppä, lasinvaihtaja, fiksari, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Satukallion Auto ja Huolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus