Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

ELIXIA kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan kuntokeskusketjuun, SATS ELIXIAan. Tarjontaamme kuuluvat mm. ryhmäliikuntatunnit ja Personal Training -palvelut noin 160 modernissa liikunta- ja hyvinvointikeskuksessa ympäri pohjolaa. Visiomme on vaikuttaa merkittävästi pohjoismaalaisten terveyteen ja elämänlaatuun.

Oletko harkinnut ryhtyväsi päätoimiseksi Personal Traineriksi? Nyt sinulla on siihen loistava mahdollisuus! Pohjoismaiden suurimpana hyvinvointialan yrityksenä tarjoamme vakaan ja monipuolisen toimintaympäristön liikunnan parissa työskenteleville. Pyrimme kehittämään tarjontaamme monipuolisesti ja jatkuvasti - Personal Trainingin osalta se tarkoittaa muun muassa monipuolisia PT-tuotteita ja kouluttautumismahdollisuuksia omille Personal Trainereillemme SATS ELIXIA -konsernin oman koulutusakatemian kautta.

Etsimme uusia päätoimisia Personal Trainereita pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun ja Jyväskylän keskuksiimme. Mainitsethan hakemuksessasi kaksi keskusta, mihin mieluiten työllistyisit ja perustelet valintasi lyhyesti. Jätähän meille hakemuksesi ansioluetteloineen rekrytointisivustomme kautta 23.10.2016 mennessä.

Tarjoamme työpaikan itsensä kehittämisestä kiinnostuneille, positiivisille ja iloisen asiakaspalveluhenkisille, ammatillisesti päteville Personal Trainereille. Palkkamallimme on motivoiva ja tarjoaa hyvät vaikutus- ja etenemismahdollisuudet päätoimisen PT-työn tekemiseksi.

Web-osoite: http://www.sats.fi Työnantaja: SATS Finland Oy Sijainti: 00380 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopim. mukaan syksyllä 2016 Yhteystiedot: jaakko.sarantaus@elixia.fi Hakemukset: https://sats.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=222 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00380 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi SATS Finland Oy Y-tunnus 0459885-5 Toimiala Urheilulaitosten toiminta Rinnakkaistoiminimet Club Wellness Iso-Omena, SATS, Club Wellness 38, Oulun Kuntopalatsi, Elixia, Elixia Jokivarsi, Elixia Seppälä, Elixia Kaleva, Elixia Finland, Elixia Tali, Elixia Alexium

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 056 000 € -13 %

Liiketoiminnan tulos

-276 000 € 91 %

Henkilöstö

66 -15

Liikevoitto-%

-3 % 91 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut SATS Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00380 - Helsinki , osoitteessa 00380 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa