Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sateenkaari Koto on vuodesta 1998 tuottanut laadukkaita palveluja varhaiskasvatuksen ja perhetyön parissa. Nyt laajennamme palveluja uudella päiväkodilla. Etsimme energiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme lisää työntekijöitä. Etsimme lastentarhanopettajia ja lastenhoitajia. Edellytämme sitoutunutta ja iloista työotetta. Arvostamme kykyä toimia joustavasti ja rohkeasti osana moniammatillista työyhteisöä. Liikumme luonnossa ja kestävän kehityksen arvot näkyvät toimissamme. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Turku varhaiskasvatus Turku opettajat, lehtorit, professorit Turku lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sateenkaari Koto ry Y-tunnus 1468795-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Sateenkaari Koto ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus