Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sateenkaari Koto on vuodesta 1998 tuottanut laadukkaita palveluja varhaiskasvatuksen ja perhetyön parissa. Nyt laajennamme palveluja uudella päiväkodilla.
Etsimme energiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme lisää työntekijöitä.

Etsimme lastentarhanopettajia ja lastenhoitajia. Edellytämme sitoutunutta ja iloista työotetta. Arvostamme kykyä toimia joustavasti ja rohkeasti osana moniammatillista työyhteisöä. Liikumme luonnossa ja kestävän kehityksen arvot näkyvät toimissamme.

Tarjoamme kehittyvän, ammattitaitoisen työyhteisön, jossa monikulttuurisuus on rikkaus. Pidämme hyvää huolta lasten lisäksi myös työntekijöistä.

Lisää organisaatiostamme saat www.sateenkaarikoto.fi

Palkka: Yksityisen Sosiaalipalvelualan TES, G-palkkaluokat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Todistus terveydentilasta on esitettävä ennen työn vastaanottamista.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) mukainen pätevyys.

Web-osoite: http://sateenkaarikoto.fi Työnantaja: Sateenkaari Koto ry Sijainti: Virusmäentie 65, 20300 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, 01/2017 viimeistään Yhteystiedot: Tanja Sarlin, 040 7679358, tanja.sarlin@sateenkaarikoto.fi Hakemukset: sähköpostitse: info@sateenkaarikoto.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Virusmäentie 65, 20300 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Sateenkaari Koto ry Y-tunnus 1468795-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Sateenkaari Koto ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Virusmäentie 65, 20300 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa