Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Satateräs Oy on yli 40 vuotta toiminut nosto- ja siirtolaitteita valmistava konepaja. Yli 30 vuotta jatkunut yhteistyö komponenttitoimittaja SWF Krantechnik GmbH:n kanssa takaa, että Satateräksen valmistamat nosturit kulkevat alan teknisen kehityksen kärjessä. Osaava oma henkilöstö ja asiantuntevat ja koulutetut huoltopartnerit auttavat asiakasta myymiemme tuotteiden koko elinkaaren ajan. Luonnollisesti huoltomme huoltaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Seinäjoki asennus, huolto ja puhtaanapito Seinäjoki Sähkö- ja automaatioalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Seinäjoki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Seinäjoki tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Seinäjoki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Seinäjoki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Seinäjoki sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito Sähkö- ja automaatioalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus sähkö- ja automaatioalan tehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Satateräs Oy Y-tunnus 0204563-2 Toimiala Nosto- ja siirtolaitteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nosturisähköasentaja/-tarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Satateräs Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus