Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

NOSTURISÄHKÖASENTAJA /

NOSTURITARKASTAJA
 
Tarjoamme sinulle tehtävää Satateräs Crane Service yksikössä Seinäjoen alueella. Tehtäviisi kuuluu nosturien ja nostoapuvälineiden mekaaniset ja sähköiset huolto-, korjaus- ja asennus/tarkastustehtävät. Työ vaatii yrittäjähenkisyyttä ja omatoimisuutta. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä etätyötä. Työssä voi käyttää joko omaa tai yrityksen huoltoautoa.
Tarjoamme lisäksi perheyhtiön edut ja vakituisen työn. Edellytämme sähköpuolen ammattikoulututkintoa. Sinulla on useampi vuosi työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen, hyväkuntoinen ja nuhteeton. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää perustason englannin taitoa sekä tavallisimpien tietokonesovellusten hallintaa. Lisäksi sinulla on vähintään BE-ajokortti. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Voimassa oleva tarkastussertifikaatti edesauttaa valintaasi
Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltopäällikkö Petteri Kumpulainen
Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä voi pyytää sähköpostitse 17.- 20.10.2016 aikana. Ilmoitamme ainoastaan haastatteluun valituille jatkosta.
Jätä CV ja tuntipalkkatoive 30.10.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.
Meijeritie 1, 29810 Siikainen Puh. 02 5501 200 info@satateras.fi
www.satateras.fi

Satateräs Oy on yli 40 vuotta toiminut nosto- ja siirtolaitteita valmistava konepaja. Yli 30 vuotta jatkunut yhteistyö komponenttitoimittaja SWF Krantechnik GmbH:n kanssa takaa, että Satateräksen valmistamat nosturit kulkevat alan teknisen kehityksen kärjessä. Osaava oma henkilöstö ja asiantuntevat ja koulutetut huoltopartnerit auttavat asiakasta myymiemme tuotteiden koko elinkaaren ajan. Luonnollisesti huoltomme huoltaa ja tarkastaa kaiken merkkiset nosturit ja nostolaitteet. Varaosat toimitamme kaikkiin nosturimerkkeihin ja huolto on 24/7.

Työnantaja: Satateräs Oy Sijainti: Meijeritie 1, 29810, Siikainen, Suomi Yhteystiedot: Petteri Kumpulainen, petteri.kumpulainen@satateras.fi Hakemukset: petteri.kumpulainen@satateras.fi Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Meijeritie 1, 29810, Siikainen, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Satateräs Oy Y-tunnus 0204563-2 Toimiala Nosto- ja siirtolaitteiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

6 366 268 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

386 524 € 40 %

Henkilöstö

35 0

Liikevoitto-%

6 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nosturisähköasentaja / nosturitarkastaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Satateräs Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siikainen , osoitteessa Meijeritie 1, 29810, Siikainen, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa