Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

NOSTURISÄHKÖASENTAJA / NOSTURITARKASTAJA Tarjoamme sinulle tehtävää Satateräs Crane Service yksikössä Seinäjoen alueella. Tehtäviisi kuuluu nosturien ja nostoapuvälineiden mekaaniset ja sähköiset huolto-, korjaus- ja asennus/tarkastustehtävät. Työ vaatii yrittäjähenkisyyttä ja omatoimisuutta. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä etätyötä. Työssä voi käyttää joko omaa tai yrityksen huoltoautoa. Tarjoamme lisäksi perheyhtiön edut ja vakituisen työn. Edellytämme sähköpuolen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Siikainen asennus, huolto ja puhtaanapito Siikainen Sähkö- ja automaatioalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Siikainen koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Siikainen tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Siikainen sähkö- ja automaatioalan tehtävät Siikainen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Siikainen sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito Sähkö- ja automaatioalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus sähkö- ja automaatioalan tehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Satateräs Oy Y-tunnus 0204563-2 Toimiala Nosto- ja siirtolaitteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nosturisähköasentaja / nosturitarkastaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Satateräs Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siikainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus