Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sataraudoitus Oy on Porilainen täyden palvelun raudoitusliike. Nopean kasvun johdosta etsimme osaavaan joukkoomme betoniraudoittajia pääsääntöisesti Satakunnan alueella oleviin kohteisiimme. Kuvanlukutaito, aikaisempi kokemus alalta, oma-alotteisuus, joustavuus, paineensietokyky, voimassa oleva työturvallisuuskortti koetaan eduksi. Koulutamme myös itse työntekijöitä alalle. Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, ota yhteyttä sähköpostilla pirita@sataraudoitus.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lavia Luvia Merikarvia Nakkila Pomarkku Pori Siikainen Ulvila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sataraudoitus Oy Y-tunnus 2354367-3 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betoniraudoittajia, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Sataraudoitus Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus