Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Satamuna Oy on perinteikäs suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat yli sadan vuoden taakse. Tuotamme, pakkaamme ja jalostamme kananmunia Suomen kaikille päivittäistavarakaupparyhmille sekä ulkomaalaisille asiakkaillemme. Meidät on valittu vuoden 2013 euralaiseksi yritykseksi ja vuoden 2015 satakuntalaiseksi yrittäjäperheeksi. Etsimme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen Euran Paneliassa sijaitsevaan munapakkaamoomme TUOTANTO-/ MYYNTISIHTEERIÄ Tehtävässä vastaan ensisijaisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Satamuna Oy Y-tunnus 1903517-4 Toimiala Munatukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotanto-/Myyntisihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Satamuna Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eura . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa