Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hangon satama on yksi maan vilkkaimmista yksikköliikenteen satamista. Vuosittain Hangon sataman läpi kulkee lasteja yli 4 miljoonaa tonnia ja aluskäyntejä kertyy kolmessa satamanosassa yhteensä lähemmäs 2000. Etsimme nyt palvelukseemme 6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen satamavalvojaa. Oletko ennen työskennellyt satamassa tai merellä vai onko kiinteistönhuoltotyöt tai rakennustyömaat tuttuja? Oletko kaivurin tai traktorin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Hanko vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Satamavartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hangon Satama Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hanko .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus