Duunitori suosittelee
Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hangon satama on yksi maan vilkkaimmista yksikköliikenteen satamista. Vuosittain Hangon sataman läpi kulkee lasteja yli 4 miljoonaa tonnia ja aluskäyntejä kertyy kolmessa satamanosassa yhteensä lähemmäs 2000. Etsimme nyt palvelukseemme 6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen satamavalvojaa. Oletko ennen työskennellyt satamassa tai merellä vai onko kiinteistönhuoltotyöt tai rakennustyömaat tuttuja? Oletko kaivurin tai traktorin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Hanko vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Hanko .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Satamavartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hangon Satama Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hanko .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus