Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Hangon satama on yksi maan vilkkaimmista yksikköliikenteen satamista. Vuosittain Hangon sataman läpi kulkee lasteja yli 4 miljoonaa tonnia ja aluskäyntejä kertyy kolmessa satamanosassa yhteensä lähemmäs 2000.

Etsimme nyt palvelukseemme 6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen satamavalvojaa.

Oletko ennen työskennellyt satamassa tai merellä vai onko kiinteistönhuoltotyöt tai rakennustyömaat tuttuja? Oletko kaivurin tai traktorin puikoissa kuin kotonasi vai onko sähköalan työt entuudestaan tuttuja?

Satmavalvojan toimenkuvaan kuuluu sataman monipuoliset kunnossapito- ja ylläpitotyöt sekä perinteiset satamapalvelut kuten alusten irrotus- ja kiinnitystyöt. Etsimme siis sinua jolla on jo ammattiosaamista ja työkokemusta takataskussa ja olet valmis uusiin haasteisiin satamaympäristön moniosaajana. Edellytämme suomen-, ruotsin- sekä englanninkielen suullista taitoa. Hallitset myös tietotekniikan peruskäytön kuten internetin ja sähköpostin käytön. Olet myös avoin uusille tietoteknisille ratkaisuille. Toivomme hakijoilla olevan B-ajokortti, järjestyksenvalvojakortti sekä rannikkolaivurin radiotodistus (SRC).

Etsimämme henkilö on yteistyökyinen ja työskentelee mielellään tiimeissä, pitää huolta fyysisestä kunnostaan, on vastuuntuntoinen, joustava ja oma-aloitteinen. Jos tunnistit itsesi, olet ehkä henkilö jota etsimme.

Työnantaja: Hangon Satama Oy Sijainti: Länsisatama, 10900 HANKO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.11.2016, aikaisemmin Yhteystiedot: Sjösten Timo, Puh: 0102355010, timo.sjosten@portofhanko.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Länsisatama, 10900 HANKO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Satamavartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hangon Satama Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hanko , osoitteessa Länsisatama, 10900 HANKO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa