Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme välinehuoltajaa Satakunnan sairaanhoitopiiriin. Työskentelypaikkoina ovat Satakunnan keskussairaalan keskitetty välinehuoltokeskus ja välinehuollon useat asiakaspisteet, kuten esimerkiksi leikkausosasto, teho-osasto, silmätaudit ja päivystys. Lisäksi työpaikkoina voivat olla muut Satakunnan sairaanhoitopiirin toimipisteet Satakunnan alueella. Työhön kuuluu myös viikonloppu- ja iltavuoroja. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on välinehuoltajan ammattikoulutus. Lisäksi edellytämme käytännön kokemusta välinehuoltajan tehtävistä. Palkkaus määräytyy ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut terveydenhuoltoalan työt Pori muut terveydenhuoltoalan työt Pori .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Satakunnan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0825915-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Välinehuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28500 - Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa