Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme välinehuoltajaa Satakunnan sairaanhoitopiiriin. Työskentelypaikkoina ovat Satakunnan keskussairaalan keskitetty välinehuoltokeskus ja välinehuollon useat asiakaspisteet, kuten esimerkiksi leikkausosasto, teho-osasto, silmätaudit ja päivystys. Lisäksi työpaikkoina voivat olla muut Satakunnan sairaanhoitopiirin toimipisteet Satakunnan alueella. Työhön kuuluu myös viikonloppu- ja iltavuoroja. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on välinehuoltajan ammattikoulutus. Lisäksi edellytämme käytännön kokemusta välinehuoltajan tehtävistä. Palkkaus määräytyy ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut terveydenhuoltoalan työt Pori muut terveydenhuoltoalan työt Pori .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Satakunnan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0825915-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Välinehuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28500 - Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa