Duunitori suosittelee
CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Levytyökeskuksen ja laserkoneen käyttäjä kesäksi

Adecco Finland

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OSASTONYLILÄÄKÄRI PORIN MIELENTERVEYSKESKUKSEEN Satakunnan sairaanhoitopiirin Psykiatrisen hoidon toimialue hakee osastonylilääkäriä Porin mielenterveyskeskukseen. Osastonylilääkärinä tehtäviisi kuuluvat mielenterveyskeskuksen toiminnan johtaminen ja kehittäminen yhteistyössä ylilääkärin kanssa. Osastonylilääkäri toimii poliklinikan työryhmien kehittäjänä ja yhden työryhmän lääkärinä. Lisäksi osastonylilääkärin tehtäviin voidaan liittää erilaisia hallinnollisia sekä tutkimustehtäviä viranhaltijan toiveesta. Porin mielenterveyskeskuksen yksiköt yhdistyvät 1.1.2017 psykiatrian poliklinikaksi, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Pori lääkärit Pori psykologia ja psykiatria lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Satakunnan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0825915-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, OSASTONYLILÄÄKÄRI, psykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus