Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

OSASTONYLILÄÄKÄRI
PORIN MIELENTERVEYSKESKUKSEEN

Satakunnan sairaanhoitopiirin Psykiatrisen hoidon toimialue hakee osastonylilääkäriä Porin mielenterveyskeskukseen.
Osastonylilääkärinä tehtäviisi kuuluvat mielenterveyskeskuksen toiminnan johtaminen ja kehittäminen yhteistyössä ylilääkärin kanssa. Osastonylilääkäri toimii poliklinikan työryhmien kehittäjänä ja yhden työryhmän lääkärinä. Lisäksi osastonylilääkärin tehtäviin voidaan liittää erilaisia hallinnollisia sekä tutkimustehtäviä viranhaltijan toiveesta.

Porin mielenterveyskeskuksen yksiköt yhdistyvät 1.1.2017 psykiatrian poliklinikaksi, jonka toimintaa kuuluu arvioin-tiryhmä, psykoosityöryhmä, kolme työryhmää mieliala ja ahdistuneisuushäiriöisille, konsultaatiotyöryhmä sekä päiväyksikkö. Poliklinikalla on yhteensä kuusi lääkärin virkaa. Työyhteisösi jäsenet ovat kokeneita oman alansa ammattilaisia.

Kannustamme jatkokoulutukseen, sillä ymmärrämme että ammattitaidon ylläpito ja tietojen jatkuva päivittäminen ovat avain alallamme menestymiseen sekä hyvään työmotivaatioon. Voit myös osallistua laajaan tutkimustoimin-taamme, jolla on työnantajan vahva tuki.

Liity toimivaan työyhteisöömme ja ole osa moniammatillista asiantuntijaverkostoamme!

Kelpoisuusehdot: Psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Pätevyysvaatimuksia täyttävien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan määräajaksi valita myös muuten alaan perehtynyt lääkäri.

Palkkaus KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukainen. Voit esittää myös oman toiveesi.
Lisätietoja työskentelystä psykiatrisen hoidon toimialueella: satshp.fi/rekry, psykiatriankesakoulu.com sekä facebook.com/laakariksisatakuntaan

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Käytämme valinnoissa neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satshp.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Web-osoite: http://www.satshp.fi Työnantaja: Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: Isolinnankatu 28, 28100 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Arto Rainerma, ylilääkäri p. 044 707 4308 arto.rainerma@satshp.fi Marika Pöyri-Pirkola, rekrytoija p. 044 707 9457 marika.poyri-pirkola@satshp.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SATSHP-09-48-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:40 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Isolinnankatu 28, 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Satakunnan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0825915-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, OSASTONYLILÄÄKÄRI, psykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa Isolinnankatu 28, 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa