Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme erikoislääkäriä Satakunnan sairaanhoitopiirin nuorisopsykiatrialle Poriin.

Nuorisopsykiatrian yksikössä on aktiivinen kehittämisote ja kehitämme jatkuvasti palveluitamme. Monipuoliset palvelumme tarjoavat hyvät olosuhteet tehdä tuloksekasta työtä nuorten parissa. Nuorisopsykiatrian yksikössämme lääkärit saavat opetusta ja ohjausta, joista osallistujat ovat antaneet positiivista palautetta sekä kiitosta.

Kannustamme henkilökuntaamme kehittämään itseään, joten tuemme kouluttautumista ja tietojen jatkuvaa ajantasaistamista. Ne ovat alallamme avain menestymiseen sekä hyvään työmotivaatioon. Meillä voit lisäksi osallistua laajaan tutkimustoimintaamme, jolla on työnantajan vahva tuki.

Kelpoisuusehdot: Nuorisopsykiatrian erikoislääkärin pätevyys

Lisätietoja työskentelystä psykiatrisen hoidon toimialueella: satshp.fi/rekry, psykiatriankesakoulu.com sekä facebook.com/laakariksisatakuntaan

Palkkaus KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukainen. Voit esittää myös oman toiveesi.
Lisätietoja työskentelystä psykiatrisen hoidon toimialueella: satshp.fi/rekry, psykiatriankesakoulu.com sekä facebook.com/laakariksisatakuntaan

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Käytämme valinnoissa neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satshp.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Web-osoite: http://www.satshp.fi Työnantaja: Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: Itäpuisto 11 B, 28100 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Max Karukivi, ylilääkäri p. 044 707 9382 max.karukivi@satshp.fi Marika Pöyri-Pirkola, rekrytoija p. 044 707 9457 marika.poyri-pirkola@satshp.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SATSHP-09-49-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:40 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Itäpuisto 11 B, 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Satakunnan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0825915-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ERIKOISLÄÄKÄRI, NUORISOPSYKIATRIA, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa Itäpuisto 11 B, 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa