Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Order Managers for Contract Closure

Adecco Finland

Finland

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme erikoislääkäriä Satakunnan sairaanhoitopiirin nuorisopsykiatrialle Poriin. Nuorisopsykiatrian yksikössä on aktiivinen kehittämisote ja kehitämme jatkuvasti palveluitamme. Monipuoliset palvelumme tarjoavat hyvät olosuhteet tehdä tuloksekasta työtä nuorten parissa. Nuorisopsykiatrian yksikössämme lääkärit saavat opetusta ja ohjausta, joista osallistujat ovat antaneet positiivista palautetta sekä kiitosta. Kannustamme henkilökuntaamme kehittämään itseään, joten tuemme kouluttautumista ja tietojen jatkuvaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Pori lääkärit Pori psykologia ja psykiatria lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Satakunnan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0825915-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ERIKOISLÄÄKÄRI, NUORISOPSYKIATRIA, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus