Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sastamalan kaupunki on 25 000 asukkaan vireä ja eteenpäin suuntautuva kaupunki Lounais-Pirkanmaalla. Kasvu ja kulttuuri ydinprosessi on elämänkaari- mallin mukaan toimiva kokonaisuus, jonka tehtävä on järjestää lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelut. Varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen lisäksi palvelukokonaisuuteen kuuluu laaja ja vireä elämänlaatu-osaprosessi, joka palvelee kaikenikäisiä kaupunkilaisia. Palvelukokonaisuuden talousarvion loppusumma vuonna ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Sastamala hallinto, yleiset toimistotyöt Sastamala talousjohto Sastamala johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt talousjohto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sastamalan kaupunki Y-tunnus 0144411-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talous- ja hallintopäällikön virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sastamalan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus