Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sastamalan kaupunki on 25 000 asukkaan vireä ja eteenpäin suuntautuva kaupunki Lounais-Pirkanmaalla. Kasvu ja kulttuuri ydinprosessi on elämänkaari- mallin mukaan toimiva kokonaisuus, jonka tehtävä on järjestää lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelut. Varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen lisäksi palvelukokonaisuuteen kuuluu laaja ja vireä elämänlaatu-osaprosessi, joka palvelee kaikenikäisiä kaupunkilaisia. Palvelukokonaisuuden talousarvion loppusumma vuonna 2016 on 44,5 milj euroa. Henkilöstömäärä on 730 henkeä (494 vakinaista, 236 määräaikaista).

Sastamalan kaupunki julistaa haettavaksi

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKÖN VIRAN

Talous- ja hallintopäällikkönä vastaat yhdessä kasvatusjohtajan kanssa kasvu ja kulttuuri ydinprosessin talouden suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Ydinprosessin hankintojen osalta toimit asiantuntijana. Tehtäväkentässäsi on myös kaupungin joukkoliikenteeseen kuuluvia tehtäviä, erityisesti perusopetuksen oppilaskuljetuksiin liittyen. Toimit myös kasvatusjohtajan varahenkilönä tämän ollessa estynyt tai esteellinen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, hyvä talouden ja hallinnon tuntemus sekä käytännön kokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme vastuullisuutta, valmiuksia ottaa vastaan uusia haasteita, kykyä toimia osana asiantuntijatiimiä sekä esimieskokemusta.

Virka täytetään 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi.
Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran
vastaanottamista esitettävä kaupungin työterveyshuollon hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa 11.11.2016 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi. Todistuksiin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.sastamalankaupunki.fi Työnantaja: Sastamalan kaupunki Sijainti: Asemakatu 9, 38210 SASTAMALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 01.01.2017 Yhteystiedot: Kasvatusjohtaja Pekka Kares, puh.040-532 7771, pekka.kares@sastamala.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asemakatu 9, 38210 SASTAMALA

Yritystiedot

Toiminimi Sastamalan kaupunki Y-tunnus 0144411-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talous- ja hallintopäällikön virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sastamalan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala , osoitteessa Asemakatu 9, 38210 SASTAMALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa