Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sastamalan kaupungin perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdepalveluissa on haettavana psykiatrisen sairaanhoitajan määräaikainen työsuhde ajalle 1.1.2017-31.12.2019 (+ 1 mahdollinen optiovuosi). Psykiatrisen sairaanhoitajan toiminta painottuu mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden ryhmätoiminnan kehittämiseen sekä ryhmien ohjaamiseen. Hän tekee tiivistä, moniammatillista yhteistyötä sosiaali- ja terveysperuspalveluiden eri yksiköiden sekä erikoissairaanhoidon kanssa ja hyödyntää muita toiminnan kannalta tarkoituksenmukaisia verkostoja. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Sastamala psykologia ja psykiatria Sastamala määräaikainen Sastamala hoitajat psykologia ja psykiatria määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sastamalan kaupunki Y-tunnus 0144411-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Määräaikainen psykiatrinen sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Sastamalan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 38200 - Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus