Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sastamalan kaupungin yhdyskuntatekniikka hakee vakituista työntekijää kunnallisteknisiin töihin. Työntekijän kokemuksesta riippuen tarjoamme mahdollisuutta etumiehen tehtäviin. Palkattavan työntekijän työpaikka on yhdyskuntatekniikassa ja työpisteinä kaupungin kunnallistekniikan työmaat. Työtehtävät ovat kadunrakentamiseen sekä vesi- ja viemärijohtotöihin liittyvät fyysiset työt. Työntekijältä edellytetään soveltuvaa alan tutkintoa ja/tai muutaman vuoden kokemusta kunnallistekniikan rakentamisessa. Työntekijällä tulee olla mahdollisuus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Sastamala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sastamalan kaupunki Y-tunnus 0144411-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnallistekniikan työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Sastamalan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus