Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haettavana on kokoaikainen seudullisen etsivän nuorisotyöntekijän määräaikainen tehtävä ajalle 2.1.-31.8.2017 Sastamalan kaupungin työllisyyspalveluissa. Toimialueen muodostavat Sastamalan kaupunki ja Punkalaitumen kunta.

Etsivä nuorisotyö on ennaltaehkäisevää erityisnuorisotyötä. Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävänä on löytää ja tukea niitä nuoria, jotka ovat jääneet tai jäämässä koulutuksen ja työmarkkinoiden ulkopuolelle ja tarvitsevat tukea tavoittaakseen julkisen sektorin palvelut sekä kiinnittyäkseen tarjolla oleviin palveluihin. Etsivään nuorisotyöhön kuuluu myös tiedon tuottaminen / raportointi muille toimijoille nuorten elinolosuhteista.

Etsivää nuorisotyötä toteutetaan Sastamalassa ja Punkalaitumella sekä parityöskentelynä että yksilöohjauksena. Etsivät nuorisotyöntekijät, joita on yhteensä kaksi, osallistuvat, nuorten palveluntarve huomioiden, monialaiseen yhteistyöhön eri viranomaisten ja asiantuntijoiden kanssa. Etsivien nuorisotyöntekijöiden työpisteet sijaitsevat työllisyyspalveluiden yhteydessä.

Etsivä nuorisotyö toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä valtionavustusmäärärahalla ja työsuhde on määräaikainen. Etsivä nuorisotyö on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttö mahdollisuutta. Työ sisältää iltatyötä ja satunnaisesti viikonlopputyötä. Työaika 38 h 15 min / vko (1.2.2017 alkaen 38 h 45 min / vko).

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa. Arvostamme hakijoissa halukkuutta kokeilla uudenlaisia työtapoja nuorten osallisuuden edistämiseksi esim. toiminnalliset menetelmät, sitoutumista hanketyöskentelyyn, oma-aloitteisuutta, monipuolisia sosiaalisia taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja monialaisen tiimi- ja verkostotyön osaamista sekä raportointiin ja tiedottamiseen liittyvää osaamista.

Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä Työterveyshuollon hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen järjestelmän kautta 31.10.2016 klo 15.00 mennessä (www.kuntarekry.fi).

Jos Sinulla ei ole mahdollisuutta sähköiseen hakemukseen, voit lähettää paperisen hakemuksen os. Sastamalan kaupunki, Kirjaamo, PL 23, 38201 Sastamala. Kuoreen tunnus Etsivä nuorisotyöntekijä.

Web-osoite: http://www.sastamalankaupunki.fi Työnantaja: Sastamalan kaupunki Sijainti: Asemakatu 15, 38200 SASTAMALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017 Yhteystiedot: Työllisyyspalvelupäällikkö Tiina Leppäniemi, puh.040 668 3961 tai tiina.leppaniemi@sastamala.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118227/fi_FI Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asemakatu 15, 38200 SASTAMALA

Yritystiedot

Toiminimi Sastamalan kaupunki Y-tunnus 0144411-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsivä nuorisotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Sastamalan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala , osoitteessa Asemakatu 15, 38200 SASTAMALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa