Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 22.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme teollisuusrobottien(FANUC) käyttöönotto-, ohjelmointi ja huoltotehtäviin pätevää henkilöä. Olet tottunut toimimaan itsenäisesti työmailla ja omaat hyvän asiakaspalvelu henkisyyden. Toimit joustavasti sekä kykenet toimimaan paineen alla. Pystyt ottamaan vastuun annetuille tehtäville ja pystyt hoitamaan ne aikataulussa. Eduksi katsomme kokemuksen Fanuc-roboteista ja/tai teollisuuden kunnossapidosta sekä PLC-ohjelmoinnista (BECKHOFF). Edellytämme matkustusvalmiutta ja sujuvaa englannin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Ylöjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sasbotics Oy Y-tunnus 2592501-8 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Robotti käyttöönottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Sasbotics Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Ylöjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus