Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan huoltamo-/kahviomyyjää. Hakijalta vaaditaan alkoholi- ja hygieniosaamistodistus. Eduksi katsotaan Veikkauskoneen käytön osaaminen. Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätön. Kyseessä on viikonlopputyö n. 6h/päivä sekä kesällä lomien tuuurausta. Työ on 2-vuorotyötä. Yhteydenotot sähköpostitse sarpeoy@luukku.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä ravintola-alan asiakaspalvelu Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä myyntialan tehtävät Jyväskylä ravintola-alan asiakaspalvelu Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Särpe Oy Y-tunnus 0850420-3 Toimiala Huoltamotoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Särpe Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa