Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Punkaharjulle särmääjää. Etsimämme henkilö on jo aiemmin työskennellyt vastaavissa hommissa ja hänellä on kokemusta ja ammattitaitoa hoitaa särmääjän tehtävää. Tarjolla on pitkäkestoinen työ, jossa on hyvä mahdollisuus työllistyä vakituisesti. Työtä tehdään 2-vuorossa. Jos olet ammattitaitoinen ja motivoitunut tekijä, hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Savonlinna tehdas- ja tuotantotyöntekijät Savonlinna puu- ja metallialan tehtävät Savonlinna kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Särmääjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 58500 - Savonlinna .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus