Banner Saranen Consulting

Työpaikkakuvaus

Elämme maailmassa, jossa datan määrä kasvaa hurjasti. Yritykset etsivät jatkuvasti tekijöitä, jotka pystyvät erottamaan datamassasta oleellisen tiedon ja tuomaan sen liiketoiminnan hyödynnettäväksi. Jos sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot, kiinnostusta tiedon hyödyntämiseen ja analytiikan tuomiin uramahdollisuuksiin, AnalyticsPro-ohjelma voi olla väyläsi unelmatöihin.

Haluatko kehittää analytiikka-osaamistasi ja löytää uuden työpaikan?
Avaus, Big Data Solutions, Enfo ja Annalect sekä monet muut yritykset kasvattavat ja rekrytoivat nyt uusia kykyjä analytiikan ja informaatiohallinnan monipuolisiin rooleihin AnalyticsPro-ohjelman kautta.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi jostakin näistä:
- Olet suorittanut ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon (esim. tilastotieteistä, tietojenkäsittelystä, markkinoinnista, insinöörialalta), mikä antaa hyvän pohjan analytiikkapuolen tehtäviin
- Sinulla on opintoihin tai työkokemukseen perustuvaa osaamista digitaalisesta markkinoinnista tai web-analytiikasta ja haluat laajentaa osaamista myös analytiikassa ja kasvaa esim. growth hackerin tai web-analyytikon rooliin
- Omaat kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä tai BI- ja raportointijärjestelmistä, ja sinua kiinnostaa työskentely asiakasrajapinnassa BI-konsultin roolissa
- Sinulla on kokemusta raporttien ja analyysien tekemisestä esim. taloushallinnon taikka myynnin parista ja haluat suunnata uraasi vahvemmin analytiikan pariin liiketoimintaymmärrystäsi hyödyntäen
- Olet matemaattisesti suuntautunut henkilö, joka omaa analyyttistä ongelmanratkaisukykyä ja haluaisit tulevaisuudessa työskennellä esim. Business Analystin tai Data Analystin roolissa

Meille ja rekrytoiville yrityksille on kuitenkin tärkeintä, että sinulla on kova motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa analytiikan asiantuntijaksi. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi tekijä. Tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi Data Analyst, Data Scientist, Data Engineer Business Intelligence-konsultti, Growth Hacker, Web-analyytikko tai Business Analyst.

AnalyticsPro koulutusohjelmasta avaimet kasvualan kärkeen
Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään ensin puolen vuoden koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Koulutusohjelmassa pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön projekteihin ja työtehtäviesi ohessa osallistut laadukkaaseen ja Suomessa ainutlaatuisee analytiikan koulutukseen. Ohjelma kestää kuusi kuukautta (9.3.-6.9.2017) sisältäen yritystyöskentelyn sekä yhteensä 25 koulutuspäivää alan huippuasiantuntijoilta.

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on vakituinen työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

Voit hakea AnalyticsPro-ohjelmaan, mikäli olet työttömänä tai työttömyysuhan alaisena työnhakijana. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Kiinnostuitko? Hae heti!
Jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja kouluttautumaan todella kysytyksi analytiikka-osaajaksi, niin hae mukaan! Tässä ohjeet:
1. Täytä TE-toimiston hakulomake osoitteessa www.mol.fi/koulutushaku. Löydät AnalyticsPro –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 670733.
2. Täytä lisäksi myös osaamisprofiili Saranen Consultingin järjestelmään tämän linkin kautta: https://sc.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=117&key=&o=A_RJ&rspvt=s4dz8emhz0g0c8kss048ssc8oso8sog
HUOM! Tämä osaamisprofiili toimii sinun käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin.

Ensimmäinen hakujakso päättyy 8.2.2017. Haastatteluprosessit käynnistetään jo hakuaikana, joten kannattaa hakea heti, jotta pääset valintaprosesseihin ensimmäisten joukossa mukaan!

Lisätietoja

Lisätietoja ohjelmasta sekä kokemuksia aiemmista toteutuksista löydät ohjelman nettisivuilta osoitteessa http://www.analyticspro.fi. Halutessasi voit myös kysyä lisää ohjelman yhteyshenkilöltä Julia Silonsaarelta numerosta 050 525 4254 tai sähköpostitse [email protected]

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma
Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.
AnalyticsPro on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting ja työhallinto. Hakijoiden esivalinnasta vastaa Saranen Consulting.

Työnantaja: Saranen Consulting Sijainti: Uusimaa Ilmoitus jätetty: 05.01.2017 Haku päättyy: 08.02.2017

Yritystiedot

Toiminimi Saranen Consulting Oy Y-tunnus 0851069-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Haussa 20 data-analyytikkoa, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Saranen Consulting. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .