Ilmoitus jätetty 05.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elämme maailmassa, jossa datan määrä kasvaa hurjasti. Yritykset etsivät jatkuvasti tekijöitä, jotka pystyvät erottamaan datamassasta oleellisen tiedon ja tuomaan sen liiketoiminnan hyödynnettäväksi. Jos sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot, kiinnostusta tiedon hyödyntämiseen ja analytiikan tuomiin uramahdollisuuksiin, AnalyticsPro-ohjelma voi olla väyläsi unelmatöihin. Haluatko kehittää analytiikka-osaamistasi ja löytää uuden työpaikan? Avaus, Big Data Solutions, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Uusimaa data analysis and management Uusimaa määräaikainen Uusimaa tiedonhallinta ja arkistointi data analysis and management määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Saranen Consulting Oy Y-tunnus 0851069-7

Tämä työpaikka, Haussa 20 data-analyytikkoa, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Saranen Consulting. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.02.2017. Työpaikka sijaitsee Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus