Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meyer Turku Oy on yksi Euroopan johtavista telakkayhtiöistä. Telakan ICT-osasto tuottaa teknologia- ja sovelluspalveluita sekä telakalle että telakan tytäryhtiöille. Perustietotekniikan palvelut pitävät sisällään mm. teknologia-arkkitehtuurin määrittelyä sekä ulkoistettujen ICT-infrastruktuuripalveluiden hallintaa ja koordinointia. Sovelluspalveluiden tiimi vastaa mm. sovelluspalveluiden hankinnasta, ylläpidosta, tuesta sekä sovelluskehityksen hallinnasta ja koordinoinnista. ICT toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku järjestelmähallinta ja tietohallinto Turku palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SAP-Ratkaisuasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Meyer Turku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa