Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Meyer Turku Oy on yksi Euroopan johtavista telakkayhtiöistä. Telakan ICT-osasto tuottaa teknologia- ja sovelluspalveluita sekä telakalle että telakan tytäryhtiöille. Perustietotekniikan palvelut pitävät sisällään mm. teknologia-arkkitehtuurin määrittelyä sekä ulkoistettujen ICT-infrastruktuuripalveluiden hallintaa ja koordinointia. Sovelluspalveluiden tiimi vastaa mm. sovelluspalveluiden hankinnasta, ylläpidosta, tuesta sekä sovelluskehityksen hallinnasta ja koordinoinnista. ICT toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku järjestelmähallinta ja tietohallinto Turku palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SAP-Ratkaisuasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Meyer Turku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus