Duunitori suosittelee
Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme hyvään porukkaamme kaksikielistä erinomaisen asiakaspalvelun omaavaa myyjää pääosin ilta-ja viikonloppu töihin. Työsuhde on osa-aikainen,20-25h/viiko. Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostiosoitteeseen :sanna.loija@citymarket.fi

Web-osoite: http://www.kesko.fi Työnantaja: Sanna ja Marko Löija Oy Sijainti: 68600 PIETARSAARI Työajat: iltatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Sanna Löija sanna.loija@citymarket.fi 040-5707571 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 68600 PIETARSAARI

Yritystiedot

Toiminimi Sanna ja Marko Löija Oy Y-tunnus 1621831-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sanna ja Marko Löija Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 68600 - Pietarsaari , osoitteessa 68600 PIETARSAARI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa