Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme digitaalisista palveluista kiinnostunutta myynnin osaajaa. Sinulla on jo ehkä kokemusta uusasiakashankinnasta ja esimerkiksi markkinointiautomaatio saattaa jo olla sinulle tuttua. Tärkeintä on kuitenkin, että juuri myynti on sinun juttusi. Lead Generatorina työtehtäviisi kuuluu pääasiassa potentiaalisten asiakkaiden kartoitus ja kontaktointi, myyntitapaamisten buukkaus puhelimitse sekä myyntitapahtumiemme koordinointi yhdessä markkinoinnin kanssa. Vastaat siitä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sangre Oy Y-tunnus 1811342-5 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Twinkle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digitaalisten palveluiden myyjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Sangre Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus