Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sandvik Mining and Construction Finland Oy tarjoaa korkealaatuisia ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja ja palveluita suomalaisille rakennus- ja kaivosteollisuusasiakkaille. Tuotetarjontaan kuuluu materiaalinkäsittely-, louhinta-, murskaus-, lastaus- ja kaivonporauslaitteet sekä porakalusto- ja tienhoitotuotteet. Palvelutarjonta kattaa huollon, koulutuksen sekä kulutus- ja varaosapalvelun. Haemme nyt Kajaanin toimipaikan alaisuuteen, määräaikaiseen työsuhteeseen (noin vuosi) aktiivista ja ammattitaitoista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kajaani Asennus, huolto ja puhtaanapito Kajaani ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Kajaani .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sandvik Mining and Construction Finland Oy Y-tunnus 0584612-8 Toimiala Kaivos-, louhinta- ja rakennuskoneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Sandvik Mining and Construction Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa