Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sandvik Mining and Construction Finland Oy tarjoaa korkealaatuisia ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja ja palveluita suomalaisille rakennus- ja kaivosteollisuusasiakkaille. Tuotetarjontaan kuuluu materiaalinkäsittely-, louhinta-, murskaus-, lastaus- ja kaivonporauslaitteet sekä porakalusto- ja tienhoitotuotteet. Palvelutarjonta kattaa huollon, koulutuksen sekä kulutus- ja varaosapalvelun.

Haemme nyt Kajaanin toimipaikan alaisuuteen, määräaikaiseen työsuhteeseen (noin vuosi) aktiivista ja ammattitaitoista huoltoasentajaa.

Keskeiset tehtävät
Tehtäviisi kuuluvat Sandvik Mining and Construction Finland Oy:n tuotetarjontaan kuuluvien murskaus- seulonta ja syötinlaitteiden kunnossapitotyöt ja teknisten ongelmien ratkaisuun sekä uusien laitteiden käyttöönottoihin liittyvät tehtävät. Työt tapahtuvat pääosin asiakas kaivoksillamme Pohjois-Suomessa. Työ on itsenäistä ja vaatii vahvaa asiakaspalveluasennetta.

Odotamme sinulta
tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (raskaskoneasentaja, mekaanisen koneenasentajan koulutus tai vastaava). Muutaman vuoden työkokemus teollisuuden kunnossapidossa työskentelystä on etu, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa.

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2015 konserni työllisti 46 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.

Web-osoite: http://www.sandvik.com Työnantaja: Sandvik Mining and Construction Finland Oy Sijainti: Kettukalliontie 29, 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Petri Nevala, huollon työnjohtaja, p. 040 481 1459 ja Aki Laatikainen, aluehuoltopäällikkö, p. 040 641 6912. Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444. Hakemukset: http://www.sandvik.com/careers Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kettukalliontie 29, 87100 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Sandvik Mining and Construction Finland Oy Y-tunnus 0584612-8 Toimiala Kaivos-, louhinta- ja rakennuskoneiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

28 801 000 € 141 %

Liiketoiminnan tulos

1 659 000 € 29 %

Liikevoitto-%

6 % -45 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Sandvik Mining and Construction Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani , osoitteessa Kettukalliontie 29, 87100 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa