Duunitori suosittelee
Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

DevOps

Callstats.io

Helsinki

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Mysteeripäällikkö Tampereelle

Mysteeri Experience Oy

Tampere

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kasvavaan ja aurinkoiseen joukkoomme ahkeraa rakennus-/loppusiivoojaa. Työt sijoittuvat arkipäiville sekä työkohteet vaihtelevat. Jos omaat positiivisen asenteen sekä reippaan mielen, laita vapaa muotoinen hakemus janina@sansiivous.fi Työturvallisuuskortti sekä ajokortti katsotaan eduksi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lahti kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi San Siivous Oy Y-tunnus 2523840-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut San Siivous Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15520 - Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus