Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sampo-Rosenlew Oy suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia leikkuupuimureita ja metsäkoneita. Yhtiön keskeisiä markkinoita ovat Eurooppa, venäjänkieliset alueet ja Pohjois-Afrikka. Henkilöstömäärä on noin 400 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2015 oli 92 miljoonaa euroa. Sampo-Rosenlew Oy hakee Poriin Työturvallisuus- ja ympäristöinsinööriä. Työn keskeisenä sisältönä on työturvallisuutta tukeva ja kehittävä toiminta sekä ympäristöasiantuntijana toimiminen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Pori ympäristöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sampo-Rosenlew Oy Y-tunnus 0773638-7 Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työturvallisuus- ja ympäristöinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Sampo-Rosenlew Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus