Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Vaasan yksikköön projektityöntekijää 50% vuoden 2016 loppuun sekä Vaasan Ankkuriin Huotoniemessä 50%, vastaamaan kuntouttavan työtoiminnan sekä ryhmien ohjauksesta. Mahdollisuus jatkaa uudessa projektissa vuoden 2017 alusta. Edellytämme henkilöltä sosiaalialan koulutusta sekä suomen- ja ruotsinkielen taitoa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vaasa hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Vaasa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vaasa sosiaalityö Vaasa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi SAMARIA rf Y-tunnus 0130415-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalialan ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Samaria ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus