Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingin taksi. Haemme joukkoomme palveluhaluista ja joustavaa taksinkuljettajaa joko alansa ammattilaista tai aloittelijaa vakinaiseen työsuhteeseen sekä tuuraajaa. Talli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Itä-Pasilassa. Kalusto on uutta MB henkilö- ja tilatakseja. Työ edellyttää Helsingin taksin ammattiajolupaa. Tarvittaessa voimme auttaa ko. luvan hankinnassa. Hyvä suomen kielen taito katsotaan eduksi ja muu kielitaito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sam-Sem Oy Y-tunnus 1010231-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Sam-Sem Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus