Duunitori suosittelee
Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Haemme tuotantotyöntekijöitä Helsinkiin!

Adecco Finland

Finland

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

B2B-palvelumyynnin osaaja, Espoo

Adecco Finland

Finland

Vuorovastaava Veljekset Keskiselle Tuuriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salon [email protected] ja West Hair ovat kauppakeskus Skanssissa toimivat kampaamot/kauneushoitola. Meillä työskentelee 18 hius-ja kauneusalan ammattilaista. Töiden lisäännyttyä haemme iloiseen joukkoomme 2-3 kokopäiväistä parturi-kampaajaa. Toivomme sinulta ammattimaista otetta työhön, asiakaspalvelun tärkeyden ymmärtämistä, rehellisyyttä sekä sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin sekä hymyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon West-Hair Oy Y-tunnus 0350005-1 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Salon West Hair & Spa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Salon West Hair Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus