Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Kajaani

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salon [email protected] ja West Hair ovat kauppakeskus Skanssissa toimivat kampaamot/kauneushoitola. Meillä työskentelee 18 hius-ja kauneusalan ammattilaista. Töiden lisäännyttyä haemme iloiseen joukkoomme 2-3 kokopäiväistä parturi-kampaajaa. Toivomme sinulta ammattimaista otetta työhön, asiakaspalvelun tärkeyden ymmärtämistä, rehellisyyttä sekä sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin sekä hymyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Turku kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon West-Hair Oy Y-tunnus 0350005-1 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Salon West Hair & Spa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Salon West Hair Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus