Duunitori suosittelee
Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Salon WestHair@Spa ja West Hair ovat kauppakeskus Skanssissa toimivat kampaamot/kauneushoitola. Meillä työskentelee 18 hius-ja kauneusalan ammattilaista.

Töiden lisäännyttyä haemme iloiseen joukkoomme 2-3 kokopäiväistä parturi-kampaajaa.

Toivomme sinulta ammattimaista otetta työhön, asiakaspalvelun tärkeyden ymmärtämistä, rehellisyyttä sekä sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin sekä hymyä.

Web-osoite: http://www.salonwesthair.fi Työnantaja: Salon West Hair Oy. Sijainti: Skanssinkatu 10, 20730 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sop.muk. Yhteystiedot: Laita vapaamuotoinen hakemus s-postilla tai soita 02 361 44144/ Mari Kuusela turku@salonwesthair.fi Salon West Hair @ Spa koko perheen iloinen parturi-kampaamo, täyden palvelun kauneushoitola ja hemmotteleva day spa p. 02-36 144 144 turku@salonwesthair.fi www.salonwesthair.fi Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Skanssinkatu 10, 20730 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Salon West-Hair Oy Y-tunnus 0350005-1 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Salon West Hair & Spa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 495 000 € 129 %

Liiketoiminnan tulos

-48 000 € -241 %

Liikevoitto-%

-2 % -167 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Salon West Hair Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Skanssinkatu 10, 20730 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa