Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme koko perheen luotettava parturi-kampaamo ja kauneushoitola Espoossa, villkkaassa sekä uudistuvassa kauppakeskus Iso Omenassa. Etsimme tiimimme vahvistukseksi työstään nauttivia, innostuneita, osaavia, positiivisia ja luotettavia parturi-kampaajia. Vaatimuksena on parturi-kampaajan työn perusteiden hallinta sekä sujuva suomen kielen taito. Liikkeestämme löytyviä brändejä ovat mm. Revlon Professional ja Sassoon, toivommekin että olet kiinnostunut kehittämään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon West-Hair Oy Y-tunnus 0350005-1 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Salon West Hair & Spa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Salon West-Hair Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus