Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Opettajan opintovapaasijaisuus ajalle 21.11.2016-23.6.2017 Valittavan henkilön tulee olla varhaiskasvatuksen asiantuntija; kasvatustieteiden maisteri, jolla on mieluiten sekä opettajan että lastentarhanopettajatutkinto sekä pedagoginen pätevyys. Opettajalla tulee olla työkokemusta sekä varhaiskasvatuksesta että perusopetuksesta sekä näyttötutkintomestarikoulutus suoritettuna....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Salo opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon seudun koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 0139545-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Salon seudun koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus