Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme laskentasihteeriä henkilöstö- ja taloushallinnon tiimiin Saloon määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2017- 31.12.2018.

Laskentasihteerin tehtävänä on ostolaskujen monipuolinen käsittely: mm. toimittajarekisterin ylläpito, laskujen tiliöinti, alv-tietojen oikeellisuuden tarkastaminen ja hyväksyttäminen.

Tehtävään valittavalla tulee olla taloushallinnon koulutus sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista ostoreskontratehtävistä. Reskontra on kirjanpidon osatehtävä, joten laskentasihteerillä tulee olla tuntemusta kirjanpidosta sekä keskeisestä työhön liittyvästä lainsäädännöstä.

Työntekijältä odotamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, tarkkuutta, huolellisuutta ja positiivisuutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aktiivista otetta oman työn kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.sskky.fi Työnantaja: Salon seudun koulutuskuntayhtymä Sijainti: Taitajankatu 6, Salo, 24240 SALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Kirsi Pitkänen, puh. 044 7704668, kirsi.pitkanen@sskky.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118548/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Taitajankatu 6, Salo, 24240 SALO

Yritystiedot

Toiminimi Salon seudun koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 0139545-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskentasihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Salon seudun koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Taitajankatu 6, Salo, 24240 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa