Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme laskentasihteeriä henkilöstö- ja taloushallinnon tiimiin Saloon määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2017- 31.12.2018. Laskentasihteerin tehtävänä on ostolaskujen monipuolinen käsittely: mm. toimittajarekisterin ylläpito, laskujen tiliöinti, alv-tietojen oikeellisuuden tarkastaminen ja hyväksyttäminen. Tehtävään valittavalla tulee olla taloushallinnon koulutus sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista ostoreskontratehtävistä. Reskontra on kirjanpidon osatehtävä, joten laskentasihteerillä tulee olla tuntemusta kirjanpidosta sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Salo taloushallinto Salo hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto Salo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon seudun koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 0139545-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskentasihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Salon seudun koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa