Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme laskentasihteeriä henkilöstö- ja taloushallinnon tiimiin Saloon määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2017- 31.12.2018. Laskentasihteerin tehtävänä on ostolaskujen monipuolinen käsittely: mm. toimittajarekisterin ylläpito, laskujen tiliöinti, alv-tietojen oikeellisuuden tarkastaminen ja hyväksyttäminen. Tehtävään valittavalla tulee olla taloushallinnon koulutus sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista ostoreskontratehtävistä. Reskontra on kirjanpidon osatehtävä, joten laskentasihteerillä tulee olla tuntemusta kirjanpidosta sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Salo taloushallinto Salo hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon seudun koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 0139545-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskentasihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Salon seudun koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus