Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Salon Metalelektro Oy valmistaa vaativia koneistusosia sekä osakokonaisuuksia kansainvälisille kone- ja laitevalmistajille.

Haemme osaavaa laatupäällikköä vastaamaan yrityksemme laadusta ja laadun kehittämisestä. Sinulla on ymmärrystä ja käytännön kokemusta tuotantoteknisten laatuongelmien ratkaisusta ja näyttöä onnistuneista laadun kehityshankkeista. Erilaiset laatutyökalut ja tilastolliset menetelmät ovat sinulle tuttuja.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä pystyt hyvin kommunikoimaan englanniksi kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Lean Management osaaminen katsotaan haussa eduksi. Tarjoamma vakaan ja haasteellisen toimen modernissa ja kasvavassa yrityksessämme.

Web-osoite: http://www.salonmetalelektro.fi Työnantaja: Salon Metalelektro Oy Sijainti: Kiertokatu 21, 24280 SALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Petri Pitkänen, Puh: 0453530075, petri.pitkanen@salonmetalelektro.fi Hakemukset: petri.pitkanen@salonmetalelektro.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiertokatu 21, 24280 SALO

Yritystiedot

Toiminimi Salon Metalelektro Oy Y-tunnus 1987263-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laatupäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Salon Metalelektro Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Kiertokatu 21, 24280 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa