Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Salon Metalelektro Oy valmistaa vaativia koneistusosia sekä osakokonaisuuksia kansainvälisille kone- ja laitevalmistajille.

Haemme ammattitaitoista CNC-sorvaajaa tuotantoomme. Työhösi kuuluu koneistusohjelmien tekoa, asetusten tekoa ja koneistusta CNC-monitoimisorveille tai pitkäsorveille. Käytettävät ohjelmat ovat joko Fanuc pohjaisia tai Mazak Smoothx. Tehtävät työt ovat monipuolisia ja haastavia ja käytössäsi ovat modernit työstökoneet.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Mikko Toivonen, Puh. 0505243544

Web-osoite: http://www.salonmetalelektro.fi Työnantaja: Salon Metalelektro Oy Sijainti: Kiertokatu 21, 24280 SALO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikko Toivonen, Puh. 0505243544, mikko.toivonen@salonmetalelektro.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiertokatu 21, 24280 SALO

Yritystiedot

Toiminimi Salon Metalelektro Oy Y-tunnus 1987263-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-sorvaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Salon Metalelektro Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Kiertokatu 21, 24280 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa