Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salon Metalelektro Oy valmistaa vaativia koneistusosia sekä osakokonaisuuksia kansainvälisille kone- ja laitevalmistajille. Haemme ammattitaitoista CNC-sorvaajaa tuotantoomme. Työhösi kuuluu koneistusohjelmien tekoa, asetusten tekoa ja koneistusta CNC-monitoimisorveille tai pitkäsorveille. Käytettävät ohjelmat ovat joko Fanuc pohjaisia tai Mazak Smoothx. Tehtävät työt ovat monipuolisia ja haastavia ja käytössäsi ovat modernit työstökoneet. Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Salo puu- ja metallialan tehtävät Salo koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät Salo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon Metalelektro Oy Y-tunnus 1987263-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-sorvaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Salon Metalelektro Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa