Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Salon Metalelektro Oy valmistaa vaativia koneistusosia sekä osakokonaisuuksia kansainvälisille kone- ja laitevalmistajille. Haemme CAM-ohjelmoijaa tuotantoomme. Työhösi kuuluu ohjelmointia Mastercam tai Mazakin Smoothcam ohjelmalla sekä menetelmäsuunnittelua. Paikkasi voi olla kokemuksesi mukaan joko 4-5 akselisten työstökoneiden ohjelmoinnissa tai monitoimisorvien ohjelmoinnissa. Koneistuskokemus ja Mazatrol osaaminen katsotaan eduksi. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen päivätyön sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Salo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Salon Metalelektro Oy Y-tunnus 1987263-4 Toimiala Metallien työstö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CAM-ohjelmoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Salon Metalelektro Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus