Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Salon Metalelektro Oy valmistaa vaativia koneistusosia sekä osakokonaisuuksia kansainvälisille kone- ja laitevalmistajille.

Haemme CAM-ohjelmoijaa tuotantoomme. Työhösi kuuluu ohjelmointia Mastercam tai Mazakin Smoothcam ohjelmalla sekä menetelmäsuunnittelua. Paikkasi voi olla kokemuksesi mukaan joko 4-5 akselisten työstökoneiden ohjelmoinnissa tai monitoimisorvien ohjelmoinnissa. Koneistuskokemus ja Mazatrol osaaminen katsotaan eduksi. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen päivätyön sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi vaativien kappaleiden ohjelmoinnissa viimeisintä tekniikkaa oleville työstökoneille.

Lisätietoja työstä antaa kehitysjohtaja Petri Pitkänen, Puh. 0453530075

Web-osoite: http://www.salonmetalelektro.fi Työnantaja: Salon Metalelektro Oy Sijainti: Kiertokatu 21, 24280 SALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Petri Pitkänen, Puh: 0453530075, petri.pitkanen@salonmetalelektro.fi Hakemukset: petri.pitkanen@salonmetalelektro.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiertokatu 21, 24280 SALO

Yritystiedot

Toiminimi Salon Metalelektro Oy Y-tunnus 1987263-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CAM-ohjelmoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Salon Metalelektro Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Kiertokatu 21, 24280 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa